TDK eredmények

A Magyar Tudomány Ünnepe programsorozathoz szorosan kapcsolódóan a Gál Ferenc Főiskola Gazdasági Kara november 13-án délután megrendezte idén is a kari Tudományos Diákköri Konferenciát. (TDK). A színvonalas előadások elhangzása után a négytagú zsűri és a közönség tagjai tehettek fel kérdéseket a hallgatóknak. A zsűri elnöke: Karácsonyi Judit, a Csaba Metál Zrt. humánpolitikai vezetője volt. A zsűri további tagjai: Szőke Imre, a Csaba Metál Zrt.

Civil Tudomány Konferencia a Gazdasági Karon

Civil tudomány elnevezéssel rendezett konferenciát a fennállásának húsz éves jubileumát ünneplő Civil Szervezetek Szövetsége, a Gál Ferenc Főiskola és a Békés Megyei Kormányhivatal.
A főiskola gazdasági karán megszervezett rendezvényen a tudomány, állam, egyház, civilek kölcsönhatásait, együttműködését, közjó szolgálatában végzett munkáját vették górcső alá.

A GFF Gazdasági Karának tudományos rendezvénye

Több éves hagyományunknak megfelelően 2018-ban is megszerveztük a Magyar Tudomány Ünnepe keretében a tudomány napját, november 14-én, Békéscsabán, a Kar épületében. Harruckern öröksége – innováció a Dél-Alföldön címmel hirdetett rendezvényünkön 5 nagyelőadás és négy szekcióban 26 kiselőadás hangzott el az alábbiak szerint:

A.

„A tudomány szolgálata Békéscsabán" címmel tartottak konferenciát a Gál Ferenc Főiskola békéscsabai Gazdasági Karán 2018. április 25-én.

A tudomány szolgálata Békéscsabán" címmel tartottak konferenciát a Gál Ferenc Főiskola békéscsabai Gazdasági Karán 2018. április 25-én
Közel 200 érdeklődőt vonzott a békéscsabai Gazdasági Kar konferenciája. A szakmai vendégek mellett a diákság is magas számban jelent meg az eseményen.