Gazdasági Kar hallgatóinak

Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíjpályázat a 2020/2021. tanévre a Gál Ferenc Főiskola hallgatóinak

Az oktatásért felelős miniszter Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíjat adományoz a felsőoktatási intézmények kimagasló teljesítményt nyújtó hallgatói részére.
A pályázati benyújtási határidő: 2020. július 6.

Pályázati kiírás
Pályázati űrlap

General information for international students

1.    BASIC DATA OF GÁL FERENC COLLEGE

OM ID:         FI18580
Headquarters:         6720 Szeged, Dóm tér 6.
Mailing address:     6701 Szeged, Pf. 692.
E-mail address:     erasmus@gff-szeged.hu, rektor@gff-szeged.hu 
Web:             www.gff-szeged.hu
Maintainer:         Szeged-Csanád Diocese, S.E.R. Dr. László Kiss-Rigó, Bishop
Rector:         Dr. Gábor Kozma, deacon, college professor

A HÖK segítői hálózat munkája a GFF-en a távoktatási időszakban

A Hallgatói Önkormányzat által kialakított hallgatói segítő, mentorhálózatban a felsőbb évesek (akik már teljesítettek korábbi tárgyat, van belőle vizsgatapasztalatuk is) az alsóbb éveseknek nyújtanak tanulási segítséget infokommunikációs csatornákon a távoktatás időszakában. Ez életmód tanácsadással, szükség szerint mentálhigiénés távsegítséggel is kiegészül, tekintettel arra, hogy mindezt nemcsak tanítja a GFF, hanem kiváló hallgatóit most be is vonja.

Módosul a felvételi, alkalmassági és gyakorlati vizsgák lebonyolítása!

A személyes megjelenést igénylő vizsgák lebonyolításainak változásairól – ilyen lehet például a vizsga időpontja és lebonyolítási módja, valamint a különeljárási díj összege – az intézmények a Felsőoktatási felvételi tájékoztató intézményi meghirdetéseket tartalmazó oldalain adnak részletes tájékoztatást. Az új információk az Egyetemek, főiskolák menüpontban, az érintett szakot megnyitva, egy kiemelt szövegdobozban olvashatók.

Diploma "GYIK"

A GFF az alábbi kérdések és az arra adott válaszok közreadásával is segíti a tájékozódását mindazoknak, akik a 101/2020 (IV.10.) Korm. rendelet 6.§-a értelmében nyelvvizsga teljesítése nélkül is kiadható az oklevél.

Ezek a kérdések azokból kerültek ki, amiket a GFF kari Tanulmányi Osztályai többektől is kaptak, így segíthetik mások tájékozódását is.

http://gff-szeged.hu/diploma_gyik