Tanulmányi ügyek intézése

A Tanulmányi Osztály dolgozói egyrészt tanulmányi ügyintézőként segítik a hallgatókat tanulmányi ügyeik intézésében, másrészt az egyes intézetek titkárságán állnak rendelkezésre. Míg a tanulmányi ügyintézők elsősorban a tanulmányokkal, hallgatói jogviszonnyal, Neptun rendszerrel kapcsolatos ügyekben tundak segíteni, addig az intézeti adminisztrátorok elsősorban az oktatókkal való kapcsolattartásban, ZH-kkal, vizsgáztatásssal kapcsolatos kérdésekben illetékesek.

Kérjük a hallgatókat, hogy tanulmányaikkal, a Neptun rendszerrel kapcsolatos ügyekben először minden esetben a tanulmányi ügyintézőkhöz forduljanak! Kérjük tartsák be az ügyfélfogadás rendjét. A tanulmányi előadóknak az ügyfélszolgálati tevékenység mellett nagyon sok, a tanulmányi ügyekkel kapcsolatos feladattatot kell elvégeznie (pl. Neptun adatok karbantartása, leckekönyvek és egyéb iratok kezelése), ezeket az ügyfélfogadási időn kívül tudják csak elvégezni.

GAZDASÁGI KAR - BÉKÉSCSABA

Telefon: +36-66-524-700/6079 mellék

E-mail: to[kukac]gff-bekescsaba.hu

Ügyintézés rendje az ügyfélfogadó irodán

Nappali tagozat

  • hétfő 9:00-12:00 és 13:00-15:00
  • kedden nincs ügyfélfogadás
  • szerda 9:00-12:00
  • csütörtök 13:00-15:30
  • péntek 9:00-12:00

Tanulmányi ügyintézők

 

A campust kiválasztva és az OK gombra kattintva megjelenik az ott tanuló évfolyamok listája és a hozzájuk tartozó ügyintéző neve. Ha a böngészőjében engedélyezett a JavaScript használata, akkor a gombra kattintás sem szükséges.
Az ügyintéző nevére kattintva tájékozódhat az elérhetőségekről.

Szervezeti egység: 
Gazdasági Kar
Kategória: 
Hallgatóknak