Már csak 10 hét, avagy 70 nap és indul a Gara!

28 ÉVES MAGYARORSZÁG LEGNAGYOBB KÖZÉPISKOLÁS RENDEZVÉNYE!
Az 1992 óta megrendezésre kerülő több napos diákfiesztán – évről évre – fiatalok ezrei vesznek részt óriásai lelkesedéssel. A rendezvény keretein belül megrendezésre kerülő programok a város szinte minden pontján zajlanak. Oktatási és kulturális színtereken, Békéscsaba közterein, főterén.
A programsorozat minden alkalommal 5 napon keresztül tart.
a napokon mér reggeltől kezdődnek a programok. Délutánonként és esténként ingyenes előadásokon, könnyűzenei koncerteken, szabadegyetemen, előadói esteken és kampányprogramokon vehetnek részt a diákok.
A Csabai Garabonciás Napokon versenyek, vetélkedők is zajlanak. A diákok több változatos kategóriában mérik össze tudásukat, ezek elsősorban egyéni szereplésen alapulnak, de vannak közöttük csapatversenyek is. A versenykategóriák zömében klasszikus művészeti ágakat ölelnek fel, ám akadnak extrém, ügyességi és sportvetélkedők is.
A rendezvény központi eleme a diákpolgármesterválasztás és az azt megelőző választási kampány. A középiskolások 5 teljes napig teljesen felforgatják a várost és igazi választási hangulatot varázsolnak Békéscsabára.

További infó: www.garabonciasnapok.hu

Szervezeti egység: 
Gazdasági Kar
Kategória: 
Hallgatóknak Hírek