Aradon jártunk

Aradon jártunk
       

A Gál Ferenc Főiskola Gazdasági Karának három oktatója, Dr. Árpási Zoltán, Dr. Máthé Ilona és Csefkó Monika az Erasmus+ program keretében oktatási célú mobilitásban vett részt az őszi félév szorgalmi időszakának utolsó hetében.

Oktatóink az aradi Aurel Vlaicu Egyetemre látogattak el, ahol az oktatási tevékenység mellett az egyetem rektora, Dr. Ramona Lile professzor asszony, a Gazdasági Kar dékánja, Dr. Sanda Attila és a Humán- és Társadalomtudományi Kar dékánja, Dr. Alina Padurean is fogadta őket. Baráti hangvételű eszmecserék keretében tájékozódtak az aradi felsőoktatás helyzetéről, valamint tárgyaltak az intézményeink közötti további együttműködési lehetőségekről is. Oktatóink az egyetem vezetését és közvetlenül a hallgatókat is tájékoztatták többek között a GFF Gazdasági Karán elérhető angol nyelvű kurzusokról, amelyekre az Erasmus+ program keretében szeretettel várjuk az aradi hallgatókat.
 

  

Dr. Sanda Attila dékán, Aurel Vlaicu Egyetem, Gazdasági Kar Dr. Sanda Attila, Dr. Máthé Ilona, Csefkó Monika, Dr. Árpási Zoltán Dr. Máthé Ilona Csefkó Monika Dr. Árpási Zoltán, Dr. Alina Padurean
Szervezeti egység: 
Gazdasági Kar
Kategória: 
Hírek